Nytt Design (Stine Madelén)

Nytt Design

HeiHei

Nå er det en god stund siden sist jeg tok meg tid til å blogge. Det handler ikke om at det tar mye tid å blogge, men jeg det er så demotiverende å blogge når man er misfornøyd med designet. Derfor bestemte jeg meg for å lage nytt desig, men kan ikke si jeg er veldig fornøyd nå heller. Mine HTML kunnskaper er virkelig ikke noe å skryte av...

På USA fronten har det ikke skjedd noe særlige forandringer. Jeg vet for det meste det jeg trenger å vite om skole og andre ting. Det eneste jeg er veldig spent på nå er om jeg får en "verts søster" eller ikke. Jeg snakket nemlig med v-far for en noen dager siden og han fortalte at det så ut til at jeg ikke ville få noe "verts søster". I utgangspunktet var skeptisk til å ha en til utvekslings student i familien, men etter en stund med tenking har jeg kommet frem til at nå syntes jeg det er dumt om jeg ikke får det ettersom det jeg har innstilt meg på nå. Det vil jo selvfølgelig gå helt fint hvis jeg ikke får "verts søster", men det er det jeg ønsker. Jeg er så spent på om det er mange andre som har fått vertfamilier eller om det er fåtallet som har fått. Rop ut hvis det er noen som har fått!

Klokken er 03.10 og her sitter jeg og bruker sovetiden min på bloggen. Nå må jeg komme meg i seng før jeg sovner stående! God natt!


Fjortizzzz in my <3 ! Hehe....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine MadelénJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits