oppdatering (Stine Madelén)

oppdatering

heihei.

Jeg er Stine's kjære bestevenninne. Jeg befinner meg nå i Kansas og elsker å høre om alt som skjer med stine i Ohio. Så jeg må si jeg er sint på henne som ikke har blogget på to måneder. Selv om jeg snakker med Stine omtrent hver dag på telefon eller på meldinger og får vite alt som skjer så liker jeg bilder og skriften på bloggen. Så nå etter nesten to måneder sa jeg at jeg skulle lage blogg innlegg for henne. Så jeg skal lage dere en liste over mye av det som har skjedd i Ohio.

- Hun byttet familie for flere måneder siden. Ting var ikke så bra med den forrige familien og fikk byttet til en annen.

- Hun fikk enda en ekstra vertssøster da hun byttet familie som heter Meghan.

- Hun har vært på sin første kamp som cheerleader, på basketball.

- Hun har fått seg kjæreste, Kyle. Han virker veldig kul så det er jo bra.

- Hun brukte hele forrige helg på å bake. 

- Det er mye drama på skolen hennes. 

Jeg husker ikke akkurat nå hva med som er viktig å vite. Jeg får jo vite alt, men ikke min jobb å skrive om alle små tingene for jeg vet heller ikke hva hun egentlig har lyst til å dele med verden. Fortsett å klage til hun, for hun må lære seg og skrive oftere enn aldri. :) :) 

- Camilla 

2 kommentarer

Katrine Spolén Juva

11.des.2011 kl.19:19

Hahahahaa!! Synes synd på alle de hjemme som ikke får vite hva som skjer assa, Stine! Det er ikke alle som har muligheten til å ringe deg og høre hva som skjer så ofte som Camilla og meg! Men digget blogg innlegget, Cam :)

Kesia Olsen i Florida

11.des.2011 kl.23:07

IIIH, skriv om kjærsten!!

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits