Hei og Hopp (Stine Madelén)

Hei og Hopp

Tusen takk Camilla for forrige blogg innleg. Ja, jeg bør virkelig bli bedre til å blogge, spesielt siden jeg vet jeg kommer til å blir irritert på meg selv når jeg kommer hjem hvis jeg fortsetter slik jeg har holdt på nå. Så, igjen skal jeg prøve å bli bedre.

Som Camilla skrev så har det skjedd ganske mye. Det har jo vært en stund siden jeg har blogget så er jo ikke så rart. Jeg kan jo lage en liste over hva som har skjedd også. 

- Football sessongen sluttet! Jeg drillet firebaton for siste gang og fotball laget kom til Play-off, noe de ikke har gjort på 22 år eller noe. Kan si det var god stemning her da!

- Startet å være masse med Kyle, så brukte mye av tiden min med han. Vi måtte holde det hemmelig fordi som Camilla skrev, det er mye drama på skolen min. Velkommen til USA! Men siden Kyle er båre flink i football, basketball og baseball så sier det jo seg selv at det er mye rundt han hele tiden.

- Roadtrip til Pennsylvania! Vi var på et college visit og besøkte familie av vertsfamilien min. På vei hjem fra Pennsylvania kjørte vi gjennom staten New York og stoppet på I Love Lucy museumet. I love lucy er en veldig gammel amerikansk serie og med en tilfeldighet møtte vi damen som eide barndomshjemmet til lucy, så da fikk vi omvisning i barndomshjemmet hennes. Det som var veldig spesielt med det var at det er ikke noe museum eller noe, så det er ikke så mange som faktisk har sett det! Det var også en veldig kul ski/snowboard butikk på veien hjem, haha.

- Jeg startet å date Kyle :)

- Så var det Thanksgiving break, og det var da jeg brukte nesten hele uken min på å bake og ikke forrige helg. Er ikke så lett for Camilla og holde orden på mitt liv. Jeg møtte også hele familien til Kyle, og var masse med dem hele "ferien". Elsker den familien, de er utrolig snille og fantastik morsomme! En lærer på skolen var i en bilulykke, så nå samler vi masse penger for å støtte familien hans ettersom man ikke vet om ha vil overleve eller ikke.

- Jeg hadde en awesome bursdag! Dagen startet med at Rachel vekket meg og lagde frokost til meg mens jeg skypet med mamma, under forkosten så ga hun og Meghan meg presangen deres. Så møtte jeg Kyle på utenfor skolen og han ga meg en del av presangen hans og et kjempe morsomt kort. I første time så hadde en venninne som heter Amanda bakt muffins til alle i klassen også sang de bursdags sangen for meg. Og ja, foresten på bursdagen min hadde jeg min første cheerleader kamp, så jeg var nødt til å bruke cheerleader uniformen min for første gang og etter skole dro vi hjem til en av de andre cheerleaderene for å gjøre oss klar til kampen. Moren hennes hadde kjøpt en kjempe fin bursdagskake til meg så siste mer kake! Så var det første kamp ja, det gikk så bra som det kunne gå til at jeg ikke kan noen av cheerene kjempe bra. Meghan (v-søss) hadde laget en poster som sa "HAppy birthday Madelén" sa hele student section sang bursdags sangen for meg. Etter kampen var jeg med Kyle og familien hans. Han ga meg resten av bursdags presangen min og tok meg med på en restaurant der vi møtte familien hans. Som jeg tidligere har skrevet så digger jeg familien hans og de to tantene hans sang først bursdags sangen for meg alene før de deretter fikk kelnerne til å synge og de gav meg mer kake. Hun ene tanten løp også å kjøpte en tsjorte til meg siden hun ikke visste før jeg kom dit at jeg hadde bursdag, haha elsker dem!

- Søndagen etter bursdagen min tok Kyle meg ut for å spise bursdagsmiddag. 

- Har hatt flere kamper og jeg begynner å lære cheerene bedre hver gang.

- Jeg sliter med å finne julegaver til alle sammen jeg må kjøpe julegave til.

- I går gikk på en japansk resaturant og spiste bursdagsmiddagen min med familien, elsker den restauranten! De lager maten foran deg med brann og hele pakka! De sang også bursdagssangen for meg de også, jeg lurer på hvor mange som har sunget den sangen for meg dette året?.. 

- Jeg farget håret mitt i går. Nå er det ganske rødt i toppen, men det er veldig fin farge i resten av håret så jeg håper det vaskes litt ut ettersom det er glansvask og ikke ordentlig farge. 

Ja, dette var et veldig langt innlegg, men det har jo trossalt vært nesten to måneder siden sist også! Håper alt står bra til hjemme. Savner dere og er glad i dere alle sammen. (Skal prøve å legge til bilder senere, men nå må jeg løpe siden Kyle sitter utenfor huset i bilen sin og venter på meg. hehe..)

2 kommentarer

Camilla i USA 2011 / 2012

12.des.2011 kl.03:36

oi, var visst ganske mye jeg glemte, men føler at jeg visste alt når jeg leste det da. er såå stolt av deg nå. haha. hurra for nytt innlegg <3 hadde du ventet 11 dager til hadde det blitt to måneder, så dette var jaggu meg på tide. haha. glad i deg <3

Marie

13.des.2011 kl.04:57

Åå så bra alt høres ut! Så fantastisk at du endelig hadde en fin bursdag! :D familien til kyle høres super ut. Digger at tanta løp og kjøpte en t-skjorte til deg, haha!

Men, kjære Stine. Har faktisk gått å tenkt masse på at jeg ikke vet noen ting om den nye familien din, bare om den gamle, noe som egentlig er veldig ubrukelig nå.. Visste ikke at Meghan var vsøsteren din engang :o du vil ikke fortelle litt om familien og huset ogsånt da? Syntes det er litt kjekt å vite hvordan du bor :))

Elsker at du har det fint. Kos deg videre vennen! :*

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits