Lei av legebesøk (Stine Madelén)

Lei av legebesøk

De siste to dagene har jeg brukt på å reise rundt til forskjellige legekontor og sykehus, haha. På mandag hadde jeg cheer trening og før vi hadde startet treningen så besvimte jeg. Ettersom jeg begynte å snakke norsk når de prøvde å snakke til meg så trodde treneren jeg hadde mistet hukommelsen om hvor jeg var og alt mulig. Det tok helt av og alle overdrev skikkelig (synes jeg)... Selv om jeg forstår at de blir bekyret når en utvekslingsstudent besvimer før selve treningen har begynt. Derfor brukte vi hele mandagen på å reise en time til et legesenter der vi trodde de kunne se på meg uten at jeg måtte betale masse masse penger, men det kunne de ikke og de sendte meg til emergency rommet. Altså jeg tenker ikke at det at jeg besvimte, noe jeg har gjort tidligere som en emergency eller at jeg føler meg dårlig som en emergency. Men siden jeg nesten har vondt i magen hver dag og siden det har pågått siden thanksgiving så er de jo ganske bekymret for meg. Når vi kom til emergency rommet så ble jeg ganske sint siden ingen ville høre på meg, jeg mente at jeg ikke trengte å gå der siden jeg visste de ville fortelle meg at alt er bra med meg. Jeg ville virkelig ikke betale 250 dollar tilsvarer 1400 norske kroner for et legebesøk der de forteller meg at alt er fint. Så vi dro hjem igjen. Men skolen vil ikke la meg være cheerleader igjen før legen har fortalt meg at alt står bra til, så på tirsdagen reiste vi en time til et annet legekontor, men de ville heller ikke se på meg. Derfor dro vi hjem og jeg snakket med mamma og pappa. Vi ble enig om at hvis jeg må dra på emergency rommet for å finne ut av det å betale så mye penger, så må jeg bare det. Som jeg trodde så var alt helt fint med meg, blodprøvene og alt sammen så fint ut! Heldigvis, men bortkastet penger. Jaja, sånn kan det gå.

3 kommentarer

Christina

15.des.2011 kl.14:15

Hmm.. ganske unödvendig ja..

Tora i Texas

17.des.2011 kl.01:55

Gratulerer med kjæreste :D

Ja, leger i USA er sykt dyrt!! Brukte selv $270 i går!!!! Trudde jeg skulle svime av. Så alt er bra med deg?

Marie

26.des.2011 kl.18:44

huff så irriterende. jeg som blir sur bare jeg ser på film og folk må betale så mye for legen, hadde nesten klikket om jeg måtte oppleve det også! men utrolig fint at alt stod bra til i hvert fall :*

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits