God Jul (Stine Madelén)

God Jul

Så var det å ikke feire jul i Norge... Jeg visste det ville blir tungt rundt juletider å ikke være hjemme, men jeg trodde også det ville bli litt glemt ettersom jeg skulle oppleve amerikansk jul. Men jeg synes rett og slett amerikansk jul ikke er så spesielt. Det er ikke like tradisjonelt som i Norge, de verken pynter like mye eller har like mange tradisjoner som i Norge. 

Jeg håper alle sammen koser seg kjempe masse på julaften, her i USA er det enda ikke jul før i morgen, noe som også er veldig annerledes. Ikke er det snø ute og pynte meg for i kveld skal jeg heller nesten ikke. Julestrømpa den får jeg i morgen og samme med julepresanger. Nei, nå savner jeg Norge! 

5 kommentarer

maren ishaug

26.des.2011 kl.13:52

... og norge savner deg! <3

Marie

26.des.2011 kl.18:42

så enig med maren altså. kom dere hjem <3

mathilde

27.des.2011 kl.20:37

Du må blogge mer plizz eller legg ut flere bilde plizz :)

tante

31.des.2011 kl.20:26

Hei Stine

Vi savner deg også. Onkel og jeg feiret jul og min bursdag i ny huset til Janne og Tommas.Mamman og pappan din var der også,og alle mine kjære fra Askim. Det var kjempe koselig.Ta vare på deg selv .Glad i deg . Klem fra tante og onkel

Mathilde

05.jan.2012 kl.16:44

Hei

Jeg savner deg veldig og jeg gleder meg til neste jul siden da kan vi gjøre som vi gjore sist du feiret jul med oss at dere sov over og vi sat på sims og koste oss

håper du har det bra og

veldig glad i deg, og du er mitt forbilde

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits