Gameday med seg selv og Sonic ? Ja takk ! (Stine Madelén)

Gameday med seg selv og Sonic ? Ja takk !

Hei.

Camilla som blogger igjen ! Jeg må si jeg blir litt oppgitt over at Stine aldri blogger, andre som tenker det samme ? Like skuffende hver dag å gå inn på bloggen å se det samme innlegget som hun skrev for to uker siden, så da må jeg ta litt initiativ for dama. Nå sitter jeg og skyper med hun og hun er meg en morsom en. Hun skal ut å spise middag med kjæresten sin snart og siden hun hadde vært et sted tidligere idag passet det fint å dra dit rett etter det. Men Kyle har trening så da er hun hos han helt alene. Hun sitter i kjelleren med seg selv, skyper meg meg og spiller Sonic på X-box. Normal? ikke vet jeg ..

 

 
/ Litt med i spillet

Etter hun hadde spilt Sonic en stund fant hun ut at hun ville leke litt med lekepapegøyen. Hun sitter da og prøver å mate den og snakke med den, men den sovner hele tiden så det er ikke så lett for hun. Hun spør den spørsmål og den gir bare lyder i respons, og noen ganger sier den "I love you" så da svarer Stine "I love you too" til papegøyen. Jeg er virkelig en stolt venn.Så da sitter Stine og koser seg alene hos kjæresten og spiller Sonic og leker med pappegøyen, ikke så veldig normalt da, men greit nok. Siden jeg igjen skrev innlegg så forventer jeg et nytt innlegg av Stine. hurra :) Godt nyttår ! :)

2 kommentarer

Stine Madelén

08.jan.2012 kl.20:58

fysøren.....

christina

09.jan.2012 kl.12:42

AW! JA tenker det samme! blir like skuffet hver gang jeg går innpå deres blogger, og dere ikke ahr blogget -.- hahaha! savner dere jo jenter!! <3

Så söt du er stine! Lekepapegöye! :D ahahaha, kosdere!

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits