Busy day (Stine Madelén)

Busy day

No, wait, busy week! Ja, denne uken og neste uke er travel. Jeg har noe å gjøre hver dag, noe som er veldig bra ettersom det får hverdagen til å gå veldig fort. I dag har jeg hatt phychology prøve, rett etter skole hadde jeg track trening (løpe trening. Det var utrolig tungt siden jeg ikke har løpt på en evighet!) og nå sitter jeg hjemme og gjør meg klar for cheerleading i kveld for basketball. Jeg har ikke noe tid til å lese til prøver eller noe i dag og jeg har to store prøver i morgen, Hey "F", are you back again?... hehe. Etter skolen i morgen skal jeg heldigvis bare hjem i noen få timer før jeg skal på et trenigsstudio for å trene knærne mine og svømme, så det blir bra. På Torsdag har jeg track igjen, fredag- cheer, lørdag-gameday/familyday, søndag- kanskje jentedag, mandag-kyle, tirsdag-track, onsdag-treningstudio osv. At least I have something to do! Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få klemt inn lekser nå som jeg har et par tentamener. Jaja, det ordner seg nok, "F" og jeg er ganske gode venner, men kanskje jeg lar F gå opp på et fjell for å møte "D"! haha.

Og forresten tusen takk Camilla for det fantastiske innlegget med fantastiske bilder! Guri malla det må jeg si, jeg tar meg virkelig godt ut når jeg spiller Sonic! Hehe. 

Håper alt står bra til i heimen :)

2 kommentarer

kathrine

17.jan.2012 kl.14:45

hei stine! :D

Faktisk ganske lenge sia æ sist va på bloggen din, mn ser jo at det ikke har skjedd så mye her :o haha

Føle at det e drit lenge sia æ har prata med deg, så vi må prate snart! skjønne at du har dårlig tid og sånt, mn æ må jo få vite kordan du har det! :D

Mye æ ikke visste hadde skjedd, sikkert enda mer du har å fortelle, eller? ;)

Vi snakkes, Stine! Savne deg masse <3

07.feb.2012 kl.20:26

har følgt bloggen din lenge, og den er utrolig bra!

Du skrev et innlegg for noen mnd sider, at du fikk i julegave av v-mor og v-far å dra til carebean!

Hva s kjedde med det? :))

Skriv en ny kommentarJeg skal være utvekslingsstudent skoleåret 2011/2012 i Ohio. På bloggen skriver jeg om forberedelsene før og om oppholdet i USA.

Design

Design av Lmsk91

Kategorier

Arkiv

hits